Bent u een handige klusser die overweegt een huis te kopen in Hongarije?

Badkamer-specialist Beatis in Bonyhád geeft aan klanten van Droomhuis Hongarije Makelaardij levenslang 8% korting op sanitair. Tegels, douchecabines, wasbaken, kranen, toiletpotten, alles voor 8% goedkoper. Dit kan u al snel honderden euro's schelen in uw renovatie. Dit geldt voor al onze klanten, dus ook voor hen die al een huis in Hongarije via Droomhuis gekocht hebben.

Beatis kan alle moderne sanitair bestellen tegen lage prijzen, dus ook zonder korting kunt u daar voordelig terecht. Zij hebben niet alles op voorraad, maar zij kunnen alles voor u bestellen op maat. Ze hebben een breed assortiment aan moderne tegels. Wij weten zeker dat als u moeilijk kan slagen bij de bouwmarkten, dit wel gaat lukken bij badkamer-specialist Beatis.

Beatis is een klant van ons die onze inzet mede wil belonen met deze korting aan onze klanten. Het is een winkel van een lokale Hongaarse familie. Eén nadeel... ze spreken alleen Hongaars, maar het vriendelijke en behulpzame personeel helpt u graag.

Let op! Bent u al klant van Droomhuis Hongarije, dan heeft u ook recht op de levenslange 8% korting! Dit geldt ook voor alle andere (toekomstige) kortingen. Neem contact op met de makelaars van Droomhuis in Hongarije voor de speciale kortingskaart.


Adres van badkamerwinkel Beatis
Plaats: Bonyhád
Straat: Dózsa Gyögy utca 2/b

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur,
Zaterdag van 08:00 uur tot 12:00 uur,
Zondag gesloten.

Website
www.beatis.hu

 

badkamer hongarije huisVeel keuze en vriendelijk personeel

moderne tegels huisOok grote moderne design tegels

tegels huis Duidelijke presentatie

beatis huis...voldoende gratis parkaarplaarsen