Droomhuis Hongarije Makelaardij is officieel Vastgoed Partner van makelaarsbedrijven Duna House en Otthon Centrum. Behalve met deze partners, werken de makelaars van Droomhuis nog samen met een aantal vertrouwde partijen.

 

Praktische informatie over Hongarije

Hongarije Prikbord - http://hongarijeprikbord.nl - Website boordevol praktische informatie voor en door Hongarije-liefhebbers. Hier vind u veel handige informatie en kunt u ook zelf vragen stellen over alles wat met Hongarije te maken heeft.

 

Handige Linken Hongarije - http://hongarijeprikbord.nl/info/handige_linken.php - Website met informatie en links naar diverse websites omtrent Hongarije. Denk daarbij aan toeristische informatie, maar ook aangaande het wonen en leven in Hongarije.

 

Verblijf en accommodaties

Heerlijk Hongarije - http://heerlijkhongarije.nl - Verblijf bij de gastvrije Gerard en Liesbeth Vertegaal in Büssü, welke bekend zijn van het televisieprogramma 'Ik Vertrek' en Frans Bauer's ... Deze kunnen u tevens goed adviseren, wanneer u een huis wenst te kopen in Hongarije. Liesbeth laat u tevens graag de mooie plekjes van Hongarije zien.

 

Verhuizingen

Inter Joshttp://vervoernaarhongarije.nl/ - Jos verzorgd voordelig uw verhuizing naar Hongarije. Van kleine bestelbussen tot grote vrachtwagens. Alles is mogelijk in overleg en hoeft niet duur te zijn.

 

Evenementen

Tulipécs - http://www.tulipecs.blogspot.hu - Tulipécs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend evenement onder Nederlanders en Hongaren. Jaarlijks schenken de Nederlanders tienduizenden tulpenbollen aan de Hongaarse universiteitsstad Pécs. De Hongaren ervaren het als een warm gebaar naar de stad en haar inwoners.

 

Overige weblinks

Wijn uit Hongarijehttp://www.wijnuithongarije.nl   - Neem een voorproefje op het heerlijke Hongarije met deze smakelijke wijnen. Een Informatieve website met de lekkerste wijnen uit de verschillende regio's van wijnland Hongarije.

 

 

Wenst u ook hieronder te staan? Dit is kosteloos. Stuur dan een e-mail met een verzoek tot linkruil naar ons kantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Linkenpagina's                  

Backlinkplaatsen

Plazawinkelcentrum

Handige Hongarije linken

www.B9.nl

Makelaars Internationaal

2Link.be

2Link.be

Hongarije.beginthier.nl

Vakantie2014

Hongarije.uwpagina.nl

Kwaliteitlinks

Budapest startpagina

Hongarije startpagina

Startpaginas.be

 

 

Vakantiewoningen               

Vakantiehuizen Csillagos Hely

Villa Tiz

Szabad Föld

Vakantie Hongarije

 

Reisverslagen

Archill

 

Transport

Vervoer

Vervoer naar Hongarije

 

Advertentie-sites

Affidata


 

Informatie Hongarije

Hongarije Info

Wereldreisgids Willgoto

Hongarije Vakantieland

Fietsen Hongarije


Vertalen

A&A Vertalingen

 

Overigen

 

 

 

 

 

 

 

     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie de Algemene Voorwaarden.