U bent in het bezit van Hongaarse onroerend goed en denkt erover dit verkoopbaar te stellen. Bij voorkeur wilt u het zo snel mogelijk verkocht hebben. Dit doet u door het actief te vermarkten. Dit kost veel tijd en wanneer u wenst te kiezen voor een professionele aanpak, is dit voor u als particulier een tijdrovende zaak. Daarnaast is het fijn als u uw woning niet alleen onder Belgen en Nederlanders, maar ook aan Hongaren kunt aanbieden.

Uw huis aanbieden als droomhuis
Ons kantoor biedt de mogelijkheid om uw huis aan een groot en breed publiek aan te bieden. Wij nemen daarmee ook al het werk rondom de verkoop uit handen en bieden een kosteloos nazorgpakket. Daarnaast adviseren wij u vóór en tijdens de verkoop, hoe u het object zo aantrekkelijk mogelijk kunt presenteren en doen wij voor u de onderhandelingen.

Onze dienstverlening bij de verkoop
Uw Hongaarse onroerend goed zal verkoopbaar worden gesteld aan Nederlandstaligen, Engelstaligen en Hongaarstaligen. Bezichtigingen en onze aan- en verkoopbegeleiding wordt gedaan in deze vier talen (Engels, Duits, Hongaars en Nederlands), afhankelijk van de wens van de klant. Het object zal verkoopbaar gesteld worden op onze makelaars-website(s), vermarkt in advertenties en drukwerk, etalages, en daarnaast zichtbaar tijdens diverse evenementen zoals onze informatie dagen in Nederland en op de Second Home Beurs.

Wat kunt u van ons verwachten wanneer u uw Hongaarse onroerend goed bij ons verkoopbaar laat stellen? Hieronder volgt een opsomming van de dienstverlening die wij dan bieden:

 • Waardebepaling van uw Hongaarse onroerend goed en eenvoudig (digitaal) taxatie-verslag,
 • Uitgebreide foto-reportage van uw onroerend goed,*
 • Digitale 3D-tekening/plattegrond van het huis,*
 • Een opvallend meertalig verkoopbord aan het huis (indien gewenst),*
 • Uw Hongaarse onroerend goed wordt aangeboden op onze website(s),
 • U bereikt potentiële kopers in het Nederlands, Engels, Duits en Hongaars,
 • Uw object wordt actief geadverteerd,
 • Uw object staat in drukwerk waar wij ons aanbod presenteren,
 • Uw aanbod wordt in etalage(s) op overzichtelijke en aantrekkelijke wijze gepresenteerd,*
 • Uw object is zichtbaar tijdens onze aanwezigheid bij diverse evenementen,
 • De bezichtigingen worden begeleid door één van onze Nederlandse of Hongaarse makelaars,*
 • Bij eventuele anderstaligen ontvangt u vertolking,
 • U ontvangt advies en begeleiding tijdens de onderhandelingen,
 • Wij assisteren u tijdens het gehele verkoopproces,
 • Wij kunnen het verkoopproces desnoods voor u uit handen nemen,*
 • Wij begeleiden bij een eventuele verkoop vanbuiten Hongarije,
 • Eén van onze makelaars is aanwezig bij de overdracht,*
 • Kosteloze helpdesk tijdens kantooruren,

 *geldt alleen voor de provincies Tolna, Somogy en Baranya.

Beperkingen
Wij verlenen onze diensten in de regio Mecsek: Hongaarse commitaten Tolna, Baranya en Somogy. Ligt uw Hongaarse onroerend goed buiten de commitaten Tolna, Baranya en Somogy, dan kunnen wij u niet of slechts beperkt van dienst zijn.

Werkwijze
Na het maken van een afspraak voor het bezichtigen van het vastgoed en de betaling van het instaptarief, komen wij voor het doen van een waardebepaling. Ook maken we bij dit bezoek foto's en nemen de maten voor het maken van een (3D) plattegrond van het woonhuis. Het is uw verantwoordelijkheid het vastgoed netjes en presentabel te maken voor de verkoop, in verband met het maken van de foto's en eventuele bezichtigingen. In het algemeen verkopen nette en opgeruimde huizen aanzienlijk beter. Het is dus de moeite waard om vooraf aan ons bezoek opgeruimd te hebben. De waardebepaling is slechts een indicatie of advies. Na ondertekening van de verkoopovereenkomst, waarin de afspraken tussen verkoper en makelaar staan vastgelegd, wordt uw vastgoed in ons aanbod opgenomen.

Wij bieden naast ons standaard dienstenpakket nog diverse andere mogelijkheden aan om uw Hongaarse vastgoed onder de aandacht te brengen bij een nog breder publiek. Onze makelaars zullen u daar tijdens het bezoek aan uw vastgoed uitgebreid over informeren.

Wij bieden twee vormen van contracten aan, een open contract en een gesloten contract. Wenst u meer informatie over de tarieven dan kunt u via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze brochure aanvragen.


E-mail

Telefoon kantoor    

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0031-6-2151-3986 (Nederlandstalig)

 
woning te koop hongarije
Goed en onderscheidend zichtbaar
 
verkoop huizen hongarije
Drietalig verkoopbord
 
makelaar in Hongaars onroerend goed
Professioneel drukwerk
 
vastgoed beurs
Duidelijk aanwezig op evenementen
 

drieD alaprajz

3D-plattegrond

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie Algemene Voorwaarden.