Weg uit Nederland? Een nieuw leven in het buitenland? Dan is de Emigratiebeurs een goede gelegenheid om u zich te laten informeren over alle zaken die komen kijken bij emigratie naar het buitenland.

Dit jaar hebben wij er voor gekozen om niet aanwezig te zijn op de Emigratiebeurs. Om ons zelf goed te kunnen representeren op deze beurs, zou dit al snel 10.000,- tot 20.000,- euro kosten. Dit zou niet ten goede komen aan onze betaalbare tarieven en hooggewaardeerde dienstverlening. Wel kunnen de makelaars van Droomhuis u een bezoek aan de Emigratiebeurs van harte aanraden. Verschillende bedrijven en overheidsinstellingen bieden algemene en landgerichte informatie aan. Hoe gaat emigreren in zijn werk? Waar dient u bij verhuizen naar het buitenland op te letten? Al deze vragen worden daar beantwoord.

Houdt deze pagina in de gaten voor gratis toegangskaarten of kortingen.

 

Emigratiebeurs

 

Bent of was u verhinderd de Emigratiebeurs bij te wonen? Geen nood. Onze website staat boordevol informatie voor het kopen van een huis in Hongarije. Onze makelaars in Hongarije kunnen u tegen gunstige tarieven begeleiden bij uw emigratie naar Hongarije.

Geïnteresseerd in het actuele huizenaanbod van Hongarije? Bekijk de pagina Huizenaanbod voor onze Hongaarse huizen, vakantiehuizen en woonboerderijen: Huizenaanbod

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie de Algemene Voorwaarden.