Ruime woning vlakbij Szekszárd

Prijs: € 32.670
Object ID: 361
Prijs:  32.670
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Huis te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Airconditioning, Alarm, Elektra, Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Riool, Schuur
Perceelgrootte: 1.600 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Omgeving: Szekszárd
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Gasconvectors
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein
Omschrijving van de woning:

Deze woning ligt in een duurdere omgeving omdat het nabij de grote stad Szekszárd is gelegen waar ook veel werkgelegenheid is. De woning is direct bewoonbaar maar dient wel langzamerhand weer gemoderniseerd te worden.

Szekszárd is een gezellige winkelstad met een historisch plein waar men in de zomer gezellig een terrasje kan pakken. In Szekszárd bevinden zich onder meer een ziekenhuis, meerdere dierenartsen, huisartsen, tandartsen, bouwwinkels, Obi, grote winkelketens als Jysk, McDonalds, DM, Eurofamily, Deichmann en meer. In het centrum bevinden zich ook meerdere restaurantjes en het buitengebied van Szekszárd staat bekend bij de Hongaren vanwege de vele gigantische wijnhuizen die ook pension en restaurant aanbieden.

De bijkomende kosten voor de koper bedragen:

Makelaarskosten: 0 EUR
Advocaatkosten: 419,10 EUR inclusief 27% btw
Kadasterkosten: 25 EUR
Overdrachtsbelasting: 1320 EUR (dit is 4% van de aankoopprijs ongeveer na 2 tot 5 maanden te betalen aan de hongaarse overheid)

De totale kosten voor de koper komen op: 1764,10 euro.

Bij onze makelaardij is het mogelijk om een nazorg pakket te nemen, dit is begeleiding na de aankoop van de woning. U kunt op onze website hier meer over lezen of bij één van onze medewerkers hierover informeren.

Voor meer informatie over de woning of over onze service neem dan contact met ons op via [email protected] of belt u ons op 0031-6-14419488 of 0036-30-5401110

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ [email protected] - ☎ +31-6-1441-9488