Monumentale boerderij met bijgebouwen op breed grondstuk

Prijs: € 34.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 363
Prijs:  € 34.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Riool, Schuur, Stallen, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 3.400 m²
Woonoppervlakte: 100 m²
Bouwmateriaal: Leem
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Houtkachels
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze klassieke boerderij ligt in het dorpje Závod dat zeer geliefd is onder de Nederlanders. Het dorp staat vol met Swabische boerderijen en ook deze boerderij staat op de monumenten lijst.

De woning is van binnen grotendeels gerenoveerd. Men komt binnen in de woonkeuken waar een nieuwe tegelvloer ligt, een nieuwe Nederlandse keuken geplaatst is, de stroom en leidingen vervangen zijn en de muren aangestucd. Een keurige kamer die compleet af is. Vanuit de keuken is een deur naar de badkamer, deze is ook compleet gerenoveerd, nieuwe stroom en leidingen, betegeld, nieuwe toilet en douche. Vanaf de woonkeuken komt men in de 1e kamer, dit is momenteel de slaapkamer. Hier ligt de oorspronkelijke vloer nog wat het een authentieke sfeer geeft. De stroom is hier vervangen en de muren aangesmeerd. Ook deze kamer is wederom netjes. De laatste kamer van het huis is een grote ruime kamer waar nog alles aan gedaan moet worden. Het dak is in een nette staat.

Het object ligt in een rustige straat met een mooi breed perceel. Het heeft een grote stal in keurige staat, een schuur en varkenshokken. Een gedeelte van het perceel is volledig omheind.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht