Authentiek gerenoveerde woning met gastenverblijf op ruim perceel

Prijs: € 66.500,- (betaling in euro's)
Object ID: 365
Prijs:  € 66.500,- (betaling in euro's)
Categorie: Instapklaar
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe leidingen, Schuur, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 3.430 m²
Woonoppervlakte: 130 m²
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Houtkachels
Parkeergelegenheid: Garage
Aantal parkeerplaatsen: 1
Kamers: 4
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze boerenwoning is compleet gerenoveerd in traditionele authentieke stijl waardoor het huis ontzettend veel sfeer heeft behouden.

Het perceel is gedeeltelijk volledig omheind met een mooi binnenhof. Het huis heeft zelf een veranda waar men ook het woonhuis binnenkomt. Er is een ruime gang die toegang geeft aan de linkerkant naar de keuken met aansluitend een voorraadkamer en een woonkamer. Vanaf de hal komt men ook bij de nieuwe badkamer en loopt men door naar een gangetje die toegang geeft tot drie slaapkamer. Momenteel wordt enkel één kamer hiervan als slaapkamer gebruikt en de andere als extra woonkamer en hobbyruimte.

Aangrenzend aan het woonhuis bevindt zich een grote garage/opslagruimte met een aansluitende ruimte die ook toegang geeft tot het dak dat in zeer nette staat is. Het dak is compleet vervangen met oude dakpannen om het huis een originele sfeer te blijven geven.

Na de garage komt het gastenverblijf waar vroeger oorsprokelijk de stal heeft gezeten. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer/keuken met deuren naar het terras. Op deze verdieping bevindt zich ook de slaapkamer, badkamer en apart toilet. Met een prachtige trap komt men naar boven waar zich een grote ruimte bevindt en slaapkamer.

Na de omheining bevindt zich nog een heel groot gedeelte van het perceel waar verschillende oude bomen op staan en nog een oud gebouw. Aan het eind van het perceel bevindt zich een zandpad wat naar de buurdorpen gaat.

Het object bevindt zich in een rustig dorp en men heeft hier absolute privacy.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht