Wij zijn Droomhuis Hongarije, kort gezegd Droomhuis.

Droomhuis Hongarije BV is een in Hongarije geregistreerd Hongaars makelaarskantoor, wij zijn gespecialiseerd in dienstverlening aan Belgen en Nederlanders. Onze klant- en servicegerichtheid zijn onze belangrijkste pijlers.

Wij streven er naar om Hongaars vastgoed van betere kwaliteit voor een goede prijs aan te bieden. Ook na de aankoop van onroerend goed zijn wij er voor de klant en gaat onze dienstverlening gewoon verder.

Ben den Heeten - Als uitvoerend directeur draagt Ben de dagelijkse verantwoordelijkheid over de bedrijfsvoering. Begeleidt de bezichtigingen en verschaft deskundig advies aangaande de bouwkundige staat van het Hongaarse vastgoed.

Dr. Rácz Zsuzsanna - Heeft jarenlange ervaring in de dienstverlening aan Hongaren, Belgen en Nederlanders en is een voor ons een vertrouwde advocaat voor het opstellen van koopcontracten en het verstrekken van juridische informatie.

Droomhuis Hongarije is aangesloten bij de Hongaarse branche-vereniging van makelaars en officieel Vastgoed Partner van de Hongaarse makelaarsbedrijven Duna House en Otthon Centrum.

Wij streven ten alle tijden naar een correcte behandeling van de klant: koper en verkoper. Daarbij zijn correcte voorlichting, en open en eerlijke tarieven zonder verborgen kosten een pré.

Maak kennis met ons aanbod of neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

 

 

 
 
tanyak hongarije huis
Boerderijen en herenhuizen
 
 
tuin hongarije huis
Authentieke Hongaarse huizen
 
 
tanya hongarije huis
Heerlijk vrij in Hongarije

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie Algemene Voorwaarden.