Droomhuis Hongarije is een klantgerichte en betrokken makelaardij in Hongarije met lokaal Hongaars vastgoed. Door de werkwijze van onze makelaars staan we sterk in de markt. We zijn een actieve makelaardij en zetten met regelmaat nieuwe creatieve concepten in de markt. Op deze manier bereiken wij zelfs in economisch moeilijkere tijden onze doelgroepen: kopers en verkopers van Hongaars vastgoed.

Droomhuis Hongarije heeft een nauwe samenwerking met de Hongaarse makelaarsbedrijven Duna House en Otthon Centrum. Beide bedrijven zijn bekende begrippen op de Hongaarse huizenmarkt, omdat zij ten alle tijden streven naar professionaliteit en maximale exposure. Duna House en Otthon Centrum hebben door heel Hongarije meer dan 220 vestigingen en duizenden Hongaarse makelaars die voor hen actief zijn. Als vastgoed partner van Droomhuis Hongarije, mogen zij uit ons aanbod putten en wij uit die van Duna House en Otthon Centrum, waardoor wij zelfs in economische moeilijkere tijden een goede doorstroom van onze vastgoed-aanbod hebben. Ook zijn wij door deze nauwe samenwerking goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de Hongaarse vastgoedmarkt.

U koopt maar één keer in uw leven uw eerste huis in Hongarije. Daarom wilt u zeker zijn dat u een keuze maakt uit een aanbod met een goede prijs en kwaliteit verhouding. U wilt er niet achter komen dat u achteraf teveel heeft betaald voor uw droomhuis in Hongarije. Droomhuis Hongarije is gerechtigd om woningen van de makelaars van Duna House en Otthon Centrum te adverteren en u te begeleiden bij de aankoop van vastgoed uit het aanbod van deze partners. Vind u een huis op de websites van Duna House en Otthon Centrum en wilt u een Nederlandse of Nederlandstalige aankoopmakelaar, neem dan contact op met de makelaars van Droomhuis Hongarije.

Bij de verkoop van uw huis in Hongarije, zoekt u manieren om uw huis zo snel mogelijk te verkopen voor de beste prijs. U kunt besluiten dit geheel zelfstandig te doen, maar dit kan een tijdrovende en dure activiteit worden. Want hoe wordt uw huis gezien, tussen al die andere huizen die ook al te koop staan? Zoveel huizen, zoveel keuze. Hoe komt uw huis daar bovenuit? Uw huis moet goed gepresenteerd worden en duidelijk zichtbaar zijn, maar bovenal: gevonden worden. Een makelaar hoeft niet altijd duur te zijn, als u tevoren weet wat deze allemaal voor u doet.

Droomhuis Hongarije streeft net zoals haar partners naar maximale exposure en een professionele presentatie van haar aanbod. Daarnaast hebben we regelmatig contact met onze verkopende klanten en we onderzoeken telkens nieuwe wegen om het vastgoed bij de koper te brengen. Behalve de conventionele manieren, zoals etalages, vakantie- en emigratiebeurzen en drukwerk, zijn wij en onze partners ook op andere manieren vindbaar. Zoals bijvoorbeeld de sponsoring van bepaalde evenementen of in combinatie met andere diensten, zoals bijvoorbeeld in vakantiehuisjes of via de verstrekking van toeristische informatie van de regio waarin wij werkzaam zijn. Uiteraard streven we naar een goede vindbaarheid in bekende internetzoekmachines als Google en Yahoo. De wereld is continu in beweging en maakt dat stil zitten geen optie meer is. Neem voor meer informatie over onze samenwerkingen contact op met de makelaars van ons kantoor.

 
Huis en aanbod hongarije
Makelaarskantoor Otthon Centrum
 
 
Makelaars hongarije
De etalages van Duna House
 
 
Second home utrecht
Stand bij Hongaarse vastgoedbeurs
 
 
Emigratie beurs
Zichtbaar tijdens evenementen

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie Algemene Voorwaarden.