Het is mogelijk om voor de aankoop van huizen in Hongarije een Hongaarse hypotheek of lening aan te vragen. Daarbij moet gezegd worden dat de banken de afgelopen jaren minder soepel zijn geworden in het verstrekken van hypotheken en leningen. Aan de aanvraag van een hypotheek of lening zijn een aantal voorwaarden verbonden. Ons team van Droomhuis Hongarije Makelaardij staat u ook graag bij om een hypotheek te regelen voor de aanschaf van een woning in Hongarije.
 
In Hongarije is het mogelijk een hypotheek af te sluiten tot uw 70e levensjaar met een maximum van 30 jaar. 
Elke situatie is anders en elk persoon zal individueel bekeken moeten worden of het in die situatie mogelijk is om een hypotheek in Hongarije te krijgen. 
Wilt u meer informatie over een hypotheek dan kunt u het beste via de email contact met ons opnemen en uw situatie hierin beschrijven. Dan kunnen wij aan de hand hiervan met u gaan bespreken wat de mogelijkheden zijn.
 
Houdt u rekening met de volgende zaken:
- In een dorp is een hypotheek tot 50/55% mogelijk
- In de grote stad is een hypotheek mogelijk tot 70/80%
- Rentepercentages liggen tussen de 3,5% en 6%
 
Graag staan wij u bij in dit proces en nemen dit voor u uit handen.

Begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek

De makelaars van ons kantoor kunnen u begeleiden bij de aanvraag van een lening of hypotheek voor het kopen van een huis in Hongarije. In Nederland en België verdienen hypotheek-adviseurs veel geld aan uw hypotheekaanvraag, terwijl u dit niet weet. Wij brengen de kosten voor deze begeleiding apart in rekening, zodat u bij ons precies weet wat u waarvoor betaald.

Wij hebben geen afspraken met leenbedrijven of banken en zijn er voor u als klant. Mocht u bij een specifieke bank een hypotheek willen afsluiten, dan zullen wij voor u bij die bank naar de mogelijkheden informeren. De voorwaarden voor een hypotheek zijn namelijk per bank verschillend en geheel afhankelijk van uw persoonlijke informatie en het vastgoed dat u wenst aan te kopen.

Belangstelling om een huis te kopen in Hongarije door middel van een hypotheek? Neem dan tevoren contact op met onze makelaars in Hongarije voor meer informatie en onze tarieven.

 
huis kopen hongaije

Van droom naar werkelijkhed

 
Lening berekenen
Het is betaalbaarder dan je denkt
 
 
hongaars geld
Hypotheek of huurkoop
 
 
geld voor een huis te kopen in hongarije
Soms ben je rijker dan je denkt
 
hongaarse makelaar
Boerderij, met stallen en waterput
 
 
cserto Betaalbare Nieuwbouw woningen
 
 
huurkoop huis hongarije
Een huis op huurkoop in Hongarije
 


 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie Algemene Voorwaarden.