Waarom is Hongarije een interessant land om een huis te kopen?

Hongarije heeft een aantrekkelijk klimaat met vroege lentes, lange zomers en korte winters. In elk seizoen kunt u genieten van de prachtige natuur in een afwisselend landschap. Elke stad en dorp kent zijn eigen bezienswaardigheden en gebruiken, wat Hongarije aantrekkelijk maakt om te verkennen en te ontdekken. Het land kent een vriendelijke en behulpzame bevolking.

De kosten voor levensonderhoud zijn aanzienlijk lager, waardoor het extra aantrekkelijk is om er te wonen of er op vakantie te gaan. Ook krijgt u in Hongarije veel huis voor uw geld, gezien de uiterst betaalbare woningen en lage grondprijzen op het Hongaarse platteland. Het is óók voor de gewone man nog mogelijk om een goede waardevaste investering in vastgoed te doen. 

Sinds 1 mei 2004 is Hongarije toegetreden tot de Europese Unie en sinds 2007 zijn er geen grenscontroles meer door het Verdrag van Schengen, waardoor u nog gemakkelijker naar Hongarije reist. Het is binnen een dag te bereiken met de auto en slechts twee uur vliegen vanaf Schiphol - Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven.

 
opgeknapte boerewoning
Mooie betaalbare huizen
 
 
natuur in hongarije
Uitgestrekte natuur in Hongarije

Landkaart Hongarije

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie de Algemene Voorwaarden.