Ons kantoor beschikt over een divers Hongaars vastgoed aanbod in de meest toegankelijke prijsklassen. Dit aanbod is met zorg samengesteld door onze makelaars. Voor ieder budget is een huis te vinden.

Zelfs voor minder dan 10.000,- euro bieden wij huizen aan. Daar moet u niet teveel van verwachten. Deze huizen kunt u beter beschouwen als casco woningen waar nog alles aan moet gebeuren. Voor dit bedrag koopt u dus een paar muren en een dak, maar wel in een mooie omgeving op een aantrekkelijk en vaak ruim grondstuk. De woningen die wij bieden hebben elk hun bijzondere karakteristieke kenmerken. Het is niet vreemd dat de Belg of Nederlander dergelijke woningen als kleine monumenten ziet.

Van 10.000.- tot 20.000.- kunt u wanneer uw eisen niet te hoog zijn al instapklare huizen of goedkope vakantiewoningen bij ons kopen. Uiteraard kent ook deze prijsklasse huizen die nodig gemoderniseerd dienen te worden, voordat u daarin kunt wonen of vakantie houden. Elke woning ligt in een uniek stukje van zuidwest Hongarije met de adembenemende natuur en vele mogelijkheden voor recreatie in nabijheid van het huis.

Vanaf 20.000.- euro bieden wij direct bewoonbare huizen en vakantiewoningen aan. Afhankelijk van uw wensen, kunt u later de woning verder aanpassen. Wanneer u bereid bent meer voor een woning te betalen, kunnen wij u daar ook veel meer voor bieden.

De makelaar die persoonlijk met u op pad gaat tijdens deze zoektocht kan u daar uitgebreid over informeren en desgewenst ook adviseren. Vooraf proberen de medewerkers van ons kantoor uw wensen nauwkeurig in kaart te brengen, om te voorkomen dat het een eindeloze en bovenal kostbare reis langs talloze irrelevante huizen gaat worden. Door vooraf serieus te kijken naar uw wensen, wordt het voor u een interessante bezichtigingsweek waar u ook later nog met plezier op terugkijkt. De makelaar die met u op pad gaat, kan u ook meer vertellen over de omgeving van het vastgoed en kent plekken die de meeste toeristen en zelfs Hongaren niet kennen. Vóór maar ook na de koop zijn wij u graag van dienst om met u het woon- en vakantieland Hongarije te ontdekken.

 
makelaar hongarije
Van droomhuis tot bedrijf
 
 
vakantiehuis hongarije
Voor ieder budget een huis
 
 
vakantiehuisje hongarije
Wijnhuis in de Mecsek
 
 

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie Algemene Voorwaarden.