Boerderij gelegen in een vriendelijk en rustig einddorp in Zuidwest Hongarije

Prijs: Gereserveerd
Object ID: 126
Prijs:  Gereserveerd
Categorie: Instapklaar
Status: Gereserveerd
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe elektra, Satelliet, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Waterput
Perceelgrootte: 2.121 m²
Woonoppervlakte: 69 m²
Omgeving: Thermaalbad van Igal
Bouwmateriaal: Leem
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Houtkachels
Kamers: 4
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Het huis bestaat uit een knusse woonkamer, ruime keuken, moderne badkamer en drie slaapkamers. Achter de woning is een vervallen garage en varkenshokken. Aan de veranda hangen diverse wijnranken waarvan ieder jaar weer goede wijn te maken is.

In de tuin zijn diverse appel- en perenbomen en heeft u alle ruimte om vrienden en familie te laten camperen. Ook kunt u denken aan een kleine hobby-akker of moestuin. De mogelijkheden bij deze woning zijn door alle privacy in principe eindeloos. Op het perceel zijn nog goede bakstenen en dakpannen aanwezig voor het realiseren van een gezellige authentieke tuinkachel voor in de warme lente- en herfstmaanden of een eenvoudige schuur. Kom eens kijken welke ideeën u bij deze gezellige woning krijgt!

De woning staat in de nabije omgeving van de in Hongarije welbekende kuurbaden van Igal en minder dan een uur rijden van het wereldberoemde Balatonmeer. De winkelsteden Kaposvár en Dombóvár zijn op een half uur rijden.

Zou u deze leuke woonboerderij in Zuidwest Hongarije willen bezoeken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaaars in Hongarije. Zij kunnen u desgewenst begeleiden in uw zoektocht naar een voor u passende woning in Hongarije.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht