Vrijstaand huis midden in het bos

Prijs: € 35.970
Object ID: 13
Prijs:  35.970
Categorie: Instapklaar
Status: Boswoning te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Alarm, Elektra, Elektrische boiler, Schuur, Septic-tank, Stallen, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 1.692 m²
Woonoppervlakte: 87 m²
Omgeving: Vlakbij de bossen van de Mecsek, en Pécs
Verwarming: Centrale verwarming op hout en tegelkachel
Parkeergelegenheid: Garage
Aantal parkeerplaatsen: 1
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Bouwjaar: 1933
Kamers: 2
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Unieke buitenkans voor de echte natuurliefhebber !!!

In prijs verlaagd met €1.500,--

Normaal zijn dit soort woningen niet te koop voor buitenlanders, maar door de omschrijving in het kadaster is het voor niet-Hongaren mogelijk om dit zonder problemen op naam te zetten. Daarnaast verkeerd de woning in goede staat en is direct permanent bewoonbaar.

U moet er iets voor over hebben, maar dan heeft u iets unieks. Na ongeveer een goeie kilometer rijden op onverharde weg, komt u in uw eigen paradijsje midden in het bos. De onverharde weg is goed met de auto te berijden.

Op het perceel staan twee bijgebouwen welke in bouwkundig goede staat zijn. Eén bijgebouw doet momenteel dienst als gastenverblijf en is daar blijvend voor te gebruiken. Het tweede bijgebouw wordt momenteel gebruikt als garage en stal. In de stal bevind zich nog een authentieke rookkamer.

Het woonhuis is in goede staat. U wordt ontvangen in een eenvoudige voorkamer. De woning heeft verder twee ruime kamers, welke momenteel als woonkamer en slaapkamer worden gebruikt. In de woonkeuken staat een prachtige Hongaarse tegelkachel met een reliëf het originele embleem van Hongarije. Deze verwarmd tevens de rest van de woning doormiddel van radiatoren. Het gehele huis is voorzien van bijzonder mooie handgeschilderde plavond-decoraties, welke zeer smaakvol zijn uitgevoerd.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht