Keurig kleinschalig hotel / pension in het zuidwesten van Hongarije

Prijs: € 79.167
Object ID: 224
Prijs:  79.167
Categorie: Top-woning
Status: Horeca te koop
Type woning: Bedrijfsruimte
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe leidingen, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda
Perceelgrootte: 1.654 m²
Woonoppervlakte: 194 m²
Omgeving: Meer
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op hout
Parkeergelegenheid: Parkeerplaats
Kamers: 4
Badkamers: 3
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Dit object leent zich perfect voor het beginnen van een pension of klein hotel in Zuid-West Hongarije. Het is gesitueerd in het geliefde dorp Csertö. Dit dorp ligt in een prachtige natuurlijke omgeving.

Het object is in uitstekende staat en biedt genoeg ruimte en badkamers om gasten te ontvangen. In het hoogseizoen gaan veel mensen naar Hongarije op vakantie maar tijdens de winter periode zult u zich meer moeten richten op lokale gasten of creatief zijn en bijvoorbeeld cursussen kunnen starten. Uiteraard hoeft u zich niet alleen op de Nederlandse gasten te richten. Het dorp ligt 30km van de grens met Kroatië dus biedt zeker veel gelegenheid om ook klanten te trekken die met de auto op doorreis zijn op vakantie naar Kroatië.

Het grondstuk biedt ook de gelegenheid om eigen gewassen te verbouwen en dieren/vee te houden.

Csertö zelf is een klein dorp met ongeveer 500 inwoners. Het dorp heeft twee café's en twee winkeltjes. De dichtsbijzijnde grote stad is 6km verderop Szigetvar. Hier vindt u alles en kunt u gezellig winkelen, lunchen, dineren en genieten. Hier is ook een ziekenhuis gevestigd.

Ook zit in Szigetvar een groot thermaalbad met 8 baden waarvan 1 bad speciaal voor kinderen. Genoeg te doen dus!

Deze woning is interessant voor iemand die nog wilt gaan ondernemen in Hongarije. Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met ons op.

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ [email protected] - ☎ +31-6-1441-9488