Ruime boerderij in rustig dorpje op enkele kilometers van Bonyhád

Prijs: € 36.267
Object ID: 281
Prijs:  36.267
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Gas, Gasboiler, Krachtstroom, Leidingwater, Riool, Schuur, Stallen, Telefoonaansluiting, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 9.833 m²
Woonoppervlakte: 120 m²
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Gasconvectors
Bouwjaar: 1938
Kamers: 5
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Statige boerderij in de nabijheid van de grotere stad Bonyhád. In Bonyhád kunt u alles vinden wat u nodig heeft, een dierenarts, gewone arts, bouwwinkels, Tesco, Lidl, thermaalbad, zwembad, winkels, restaurants, eigenlijk alles wat u nodig heeft. 

Deze ruime woning heeft een oppervlakte van 120m2 met een prachtig grondstuk van net geen hectare. Een prachtig grondstuk voor mensen die dieren hebben of zelfvoorzienend willen leven. 

Ook met het openbaar vervoer is Bonyhádvarasd goed bereikbaar. Het dorp kent ongeveer 500 inwoners en is een rustig dorp maar het grnest aan Bonyhád, dus alle gemakken zijn vlakbij. 

Het huis heeft een deugdelijke maar simpele badkamer en keuken. Daarnaast heeft het huis 5 kamers, waarvan enkele kamers wat kleiner van formaat zijn die goed gebruikt kunnen worden als kantoor of gastenkamer.  Aan een gedeelte van het huis moeten wel nog enige werkzaamheden verricht worden. 

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefonisch via 06-11883194

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ [email protected] - ☎ +31-6-1441-9488