Keurige woning op ruim perceel nabij thermaalbad

Prijs: € 44.550
Object ID: 319
Prijs:  44.550
Categorie: Top-woning
Status: Huis te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Riool, Satelliet, Terras, Veranda, Wijnkelder
Perceelgrootte: 4.466 m²
Woonoppervlakte: 90 m²
Omgeving: Nabij het thermaalbad van Magyarhertelend
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Garage
Bouwjaar: 1960
Kamers: 4
Badkamers: 2
Omschrijving van de woning:

Deze nette woning van Hongaarse eigenaren bevindt zich aan de rand van het Mecsek gebergte in Zuid-West Hongarije. Het is gelegen in de plaats Magyarhertelend. Deze plaats is zeer geliefd onder Hongaren en buitenlanders door het thermaalbad dat het hele jaar rond geopend is. 

Daarnaast is het slechts 25km van de geliefde, historische studentenstad Pécs. Hier wordt aan de universiteit in de zomer cursussen Hongaars gegeven voor beginners vanuit het Engels. Daarnaast worden velen studies reeds aangeboden in het Engels en in het Duits.

In Pécs worden in de zomer velen festivals gehouden, kun je uit eten gaan, gezellig shoppen, heb je grote bouwmarkten, supermarkten, uitgaansgelegenheden en nog veel meer. 

Door de ligging van deze woning is het zeer geschikt voor mensen die in de tussentijd hun woning zouden willen verhuren. Er kunnen hier meerdere doelgroepen worden aangesproken, zoals jagers met name in de winter, daarnaast mensen die komen voor het thermaalbad, als zowel liefhebbers voor de natuur die graag wandelroutes zouden willen lopen in het Mecsek gebergte.Met de 4 slaapkamers en badkamers is het ideaal voor groepen jagers om het huis te huren maar ook ideaal voor grotere gezinnen of vriendengroepen die op vakantie gaan.

Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u graag contact met ons opnemen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht