Iets wat saaie woning van buiten, maar van binnen zeer gezellig

Prijs: € 48.180
Object ID: 37
Prijs:  48.180
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Elektrische boiler, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Riool, Schuur, Stallen, Telefoonaansluiting, Terras, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 2.064 m²
Woonoppervlakte: 210 m²
Omgeving: Midden in de Mecsek, nabij stad Pécs
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Bouwjaar: 1989
Kamers: 7
Badkamers: 2
Omschrijving van de woning:

Deze van binnen sfeervolle woning is onderverdeeld in twee woonlagen. De onderste woonlaag, komt u binnen via de woonkamer, van waaruit u naar de twee slaapkamers kunt en aan de achterkant een gezellige eetkamer. Bij de eetkamer zijn ook de keuken en de badkamer.

Via een voordeur gaat u een trappenhuis binnen, welke leidt naar de bovenverdieping van het huis. Ook daar komt u binnen in een sfeervolle leefruimte, welke leidt naar de andere kamers op de boven verdieping. Ook boven zijn twee slaapkamers, een keuken en een badkamer.

Het beneden-huis wordt gestookt door een centrale verwarming op gas en de bovenverdieping door een hout-gestookte centrale verwarming.

Naast de woning is een pad naast de garage. Verder zijn er op het perceel nog diverse bijgebouwen te vinden, waaronder een stallen, schuur, garage en zelfs een wijnkelder. In de tuin staan diverse fruitbomen. Achterin de grote tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Mecsek.

Het dorp is geliefd bij Nederlanders, en met name natuurliefhebbers. Het dorp ligt misschien wel op één van de mooiste plaatsen van het bekende Mecsek-gebergte. In het dorp zijn verschillende recreatie-mogelijkheden aanwezig, waaronder een grote Nederlandse camping en een zwembad. Daarnaast is er nog een restaurant, pension en zijn er diverse kroegjes te vinden.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht